NZPFGA
Image default
Recreation / Travel

Voor een goede vakantie verblijft u in Benitachell

Of u nou voor een langere tijd wilt overwinteren, of u wilt voor een paar weken in de zomer er even lekker tussenuit. Ga naar Benitachel! Benitachell is een dorp aan de Costa Blanca waar u veel leuke dingen kunt beleven. Zo is de zee binnen handbereik, maar is het ook mogelijk om lekker de binnenlanden in te trekken.

Benitachellvakanties verzorgt uw verblijf in de wintermaanden aan de Costa Blanca. Een prachtig en goed uitgerust appartement horen tot de basis. Veel van onze bezoekers keren na een verblijf terug, omdat ze hun overwinterperiode als zeer prettig ervaarden. Onze appartementen bevinden zich op de Cumbre del Sol (berg van de zon) en zijn allemaal in eigen beheer. Door deze appartementen zelf te beheren, staan we ook zelf garant voor de kwaliteit en hygiëne van onze appartementen. Wij zorgen er ten alle tijde voor dat u in een goed onderhouden en schoon appartement verblijft!

Onze appartementen in Benitachell zijn zowel goed voor de winterenmaanden als voor de zomermaanden. De temperaturen in de zomer lopen al snel op tot zo’n 35 graden. Dit is warm, maar door de aangename zeewind kunt u ook in deze tijd goed verblijven. In de winter in het gemiddeld zo’n 14 graden warmer dan in Nederland. U kunt hier goed verblijven!

In de directe omgeving van Benitachell zijn een aantal leuke dorpen te vinden. Zo is Moraira, een dorp direct aan de zee, echt een trekpleister. U bent er in 15 min rijden. Hier kunt u genieten van een hapje en een drankje bij verschillende barretjes en restaurantjes. Wil u er echt een dagje op uit? Dan is dit ook goed mogelijk. Zowel Alicante als Valencia bevinden zich op ongeveer 50 minuten rijden. Verder is er nog een (berg)dorp genaamd ‘Guadalest’. Op de berg van dit dorp staat een prachtig museum. Vanaf dit museum kunt u genieten van een prachtig uitzicht over een stuwmeer.

Benitachellvakanties zorgt voor goed ingerichte accommodaties. Verder is er altijd iemand in de buurt om u van de service te voorzien die u verdient. Wij streven er naar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

https://www.benitachellvakanties.nl