Vlas kopen als bodembedekking voor de stal; uw dieren zullen er blij mee zijn!

Door vlas te kopen zorgt u voor een goede bodembedekking waar uw dieren prima op kunnen staan en liggen. Daarnaast kunt u bij de specialist vlas met een hoog absorberend vermogen kopen. Dat is ook niet zo verwonderlijk omdat u door vlas te kopen een hoop tijd kunt besparen. Het uitmesten van de stallen is een stuk sneller gebeurd omdat u alleen de vochtige delen hoeft te verwijderen, de rest kan gewoon blijven liggen. Vlas absorbeert vocht erg goed waardoor het grootste gedeelte droog blijft. Bij de juiste leverancier kunt u zowel vlas als zaagsel kopen in grote hoeveelheden die het bedrijf met behulp van eigen middelen bij u af komt leveren. Dat wordt gedaan met een vrachtwagen, maar op locatie kunnen de balen met een meeneemheftruck op de juiste plaats worden gezet.

Zaagsel kopen bij een leverancier met een persoonlijke aanpak

Het is wel zo fijn, die persoonlijke aanpak. Zaagsel als strooisel voor landbouwdieren heeft u immers op regelmatige basis nodig en dan is het prettig om zaken te doen met een partij die al goed kent. Zaagsel of vlas kopen lijkt misschien niet zo spannend maar u heeft vaak al grote hoeveelheden nodig en uw leveringen moeten wel met regelmaat binnenkomen. Een leverancier met een persoonlijke aanpak is dan ook wel zo wenselijk, u bent immers vaak met dit bedrijf in gesprek. Ga dan ook voor een bedrijf dat u zoveel mogelijk ontzorgt en dat met u meedenkt in termen van transport en wat het beste is voor uw dieren. Gewoon een goed product voor een eerlijke prijs kopen, dat is wat belangrijk is.

Een leverancier met effectieve logistiek wanneer u zaagsel gaat kopen

Heeft u er al over nagedacht hoe u die enorme hoeveelheden zaagsel en vlas die u nodig heeft op uw bedrijf gaat krijgen? Nee? Nou dat is ook niet nodig wanneer u voor de juiste leverancier kiest. Zo kunt u bij het juiste bedrijf niet alleen zaagsel of vlas kopen, maar wordt dit ook nog eens bij u afgeleverd. Niet alleen voor de deur, maar middels een heftruck exact op de plek waar u het op wilt slaan. En als u nog restmateriaal heeft liggen dat u verder niet meer nodig heeft dan nemen ze dat zelfs voor u mee. Zo hoeft u zich totaal geen zorgen meer te maken over de levering van uw zaagsel of glas.