NZPFGA
Image default
Recreation / Travel

Vakantie in het pareltje van de Costa del Sol

Wil jij even bijkomen, jezelf vermaken tijdens een vakantie en genieten van de Spaanse cultuur? De Costa del Sol, ook wel bekend als het kustgebied van Andalusië (Spanje) leent zich hier perfect voor. Een stad die, net als de Costa del Sol, voor ieder wat wils aanbiedt is de bruisende stad Marbella. Marbella staat ook wel bekend als de parel van de Costa del Sol.

Marbella is een stad die zowel overdag als ’s nachts leeft en mensen van iedere leeftijd kan vermaken. Marbella is de grootste badplaats in Andalusië en valt in de smaak bij zowel de ‘gewone’ toeristen als bij de elite. Hierdoor is Marbella een van de beste vakantiebestemmingen Spanje.  De stad heeft namelijk ook een prachtig landschap dat wordt afgewisseld door hoge bergen, schitterende stranden en uitgestrekte bossen.

Naast de mogelijkheid om te genieten van het prachtige landschap en haar uitzicht, zijn er in Marbella ook genoeg activiteiten te doen. Naast de sportieve activiteiten als golfen, voetbal, enzovoort, is het ook mogelijk om te kiezen uit een van de vele activiteiten in het water.

In Marbella zijn er veel accommodaties die compleet uitgerust zijn om ervoor te zorgen dat u als toerist niks te kort komt. Ondanks de compleet uitgeruste accommodaties is het ook mogelijk om heerlijk uit eten te gaan in een van de vele typisch Spaanse restaurants en/of tapasbarretjes. Voor de toeristen die van winkelen houden is Marbella een waar paradijs. De boulevard van de stad is, met alle diverse trendy winkels, een enorme trekpleister voor toeristen. 

Mocht u op vakantie gaan met uw kinderen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de mogelijkheden voor uw kinderen. Marbella heeft namelijk meerdere attractieparken, waar u de kinderen heel de dag bezig kunt houden en een leuke tijd mee kunt aanbieden.

Voor meer informatie over een Marbella vakantie, kunt u terecht op de website van VakantieSpanje.

http://www.vakantiespanje.nl/