NZPFGA
Image default
Recreation / Travel

Uw nieuwe tandarts stoel van All Dent

Bij All Dent vind u met gemak de nieuwe en goede tandarts werkstoel voor uw praktijk. Bij All Dent heeft u te maken met een familiebedrijf die gelooft in goede relaties. Dat houdt in dat wij alleen uitstekende kwaliteit leveren en goede technische dienst hebben, die u kan helpen bij het onderhoud en het verhelpen van eventuele problemen. 

Een goede tandarts werkstoel is belangrijker dan u denkt

Een goede tandarts werkstoel is erg belangrijk. De mens is namelijk niet gemaakt om de hele dag te zitten. Wanneer u lange tijd achter elkaar moet zitten, kunnen uw organen en ledematen minder goed gaan functioneren. Hierdoor kunt u klachten krijgen in bijvoorbeeld de rug, schouders, armen en nek. Een goede stoel is dus belangrijk voor een professional waarbij het werk vooral zittend wordt gedaan. Een tandarts moet daarnaast ook nog gemakkelijk kunnen verplaatsen in de kamer tijdens de behandeling om snel bij apparatuur en instrumenten te kunnen komen. Daarom zitten onder al onze stoelen goede onderstellen met wielen. 

Waarom bij All Dent?

Bij All Dent heeft u ruime keuze aan hoge kwaliteit stoelen van de beste merken. Onze stoelen zijn geselecteerd op ergonomie en dragen dus bij aan het comfort van de tandarts en zijn of haar assistenten. De ergonomie van de stoelen in ons assortiment is geheel afgestemd op het werk binnen de tandartspraktijk. Alle modellen hebben een anatomische zitting, makkelijk te reinigen en comfortabele bekleding, aan te passen zithoogtes, rugondersteuning en kunnen worden gekanteld voor een optimale werkhouding. 

De beste kwaliteit

Naast de werkstoelen voor tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en paradontologen, bieden wij bij All Dent ook speciale stoelen aan voor praktijkondersteuners en tandartsassistenten. Voor hen is het net zo belangrijk om een goede werkhouding aan te houden en op die manier klachten in de rug, schouders, armen en nek tegen te gaan. De verschillende merken en modellen in ons assortiment zijn niet alleen goed voor de werkhouding, maar ook mooi om te zien. Naast stoelen kunt u bij ons ook terecht voor complete praktijkinrichtingen. Wij hebben duurzame producten in ons assortiment, een uitgebreide garantie en goede service. Kijk voor meer informatie op onze website.