NZPFGA
Image default
Recreation / Travel

Uw bruiloft in Arnhem

De perfecte dag. De dag waar het ja-woord verzegeld wordt en je het leven beloofd aan een ander. Er worden veel eisen gesteld aan een trouwdag, en terecht ook. Je trouwdag mag een van de bijzonderste dagen van je leven worden, en hopelijk maak je hem ook maar één keer mee. Maar het is niet altijd gemakkelijk om je trouwdag de mooiste dag van je leven te maken. Dit vergt planning en doorzettingsvermogen. Een van de belangrijkste onderdelen van je trouwdag is dé perfecte locatie. Deze is natuurlijk moeilijk te maken, maar om de keuze een stukje makkelijker te maken biedt Bij Welling dé perfecte trouwlocatie in Arnhem voor je trouwdag!

Een excentriek, romantisch en volledig verzorgd pand

Het pand bij Bijwelling is volgens onze klanten een prachtig, romantisch en excentriek pand. Het pand beschikt over alle mogelijk benodigde faciliteiten en daarmee worden erg veel zorgen weggenomen. Klanten ervaren ons pand ook wel als een ‘intieme’ locatie, waar zij heel tevreden over zijn. De bovenstaande punten zijn natuurlijk erg belangrijk voor je trouwdag. Daarnaast zorgt bijwelling voor het maatwerk dat een bruid en bruidegom verdienen op hun speciale dag. Iedere klant is anders, en heeft andere wensen. Daar zijn wij ons heel bewust van, en daarom spelen wij hier ook graag op in. Ons pand is beschikbaar van 25 tot 100 personen. 

‘Het ja-woord’

Bijwelling zal er voor zorgen dat wanneer het ‘ja-woord’ gegeven wordt de dag perfect verlopen is. Wij zorgen voor het wegnemen van enkele twijfel en moeite om het feest goed en soepel te laten verlopen. Voor onze klanten is het een rustige en fijne dag, maar ook onze werknemers genieten altijd heel erg van het verzorgen van een trouwfeest. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor live muziek naar keuze, of een installatie neerzetten voor uw eigen muziek. Bij meer interesse bekijk even op de website van bijwelling of maak een afspraak. Hopelijk tot snel!