NZPFGA
Image default
Recreation / Travel

statement oorbellen kopen online

Wil jij goed voor de dag komen? Ben jij niet verlegen en durf je met jouw sieraden iets uit te dragen? Dan zijn statement oorbellen echt iets voor jou! Deze oorbellen zijn opvallend, luid en bijzonder, net als jij dus! Statement oorbellen zijn niet alleen gemaakt om op te vallen, het zijn ook stuk voor stuk prachtige kunstwerkjes die je in je oren kunt hangen. Deze stijl laat zich niet zomaar vangen, de enige regel is… dat er geen regels zijn!

 

Maak jouw statement

Wanneer je een statement maakt laat je een stukje van jezelf zien, je geeft aan dat je ergens voor staat. Dat kan met woorden, met daden of op de manier waarop je kleding en accessoires uitzoekt. De populaire statement oorbellen transformeren een saaie outfit tot een spannende combinatie. Je brengt er kleur mee in je leven en zal zeker de aandacht trekken. Als je weer tot rust wilt komen doe je ze gewoon uit, tot de volgende gelegenheid zich aandient om statement oorbellen te dragen.

 

Hoe zien statement oorbellen er eigenlijk uit?

Hoewel statement oorbellen juist zo uniek zijn kun je toch enkele overeenkomsten zien. Het zijn oorbellen die vaak meerdere kleuren combineren, bijvoorbeeld door het gebruik van verschillende steentjes. Ook materialen worden door elkaar gebruikt, van metaal tot steentjes naar kunststof en zelfs veren. Statement oorbellen hebben altijd een verrassend element in zich, een onverwacht idee en aparte samenstelling. Ze zijn meestal wat groter van formaat, hoewel er ook kleinere statement oorbellen te koop zijn. Wanneer je deze oorbellen naast elkaar legt zul je zien dat ze allemaal compleet anders zijn… en toch heel goed bij elkaar passen!

 

Meer dan statement oorbellen

Maak jouw look helemaal af met statement kettingen en statement armbanden. Omdat al deze sieraden anders zijn kun je ze juist heel goed combineren. Wanneer je bijvoorbeeld een outfit draagt die vrij neutraal is kun je die met statement sieraden in een handomdraai heel bijzonder maken. Statement sieraden kun je eindeloos combineren en variëren, ze zijn ook “modebestendig”, door ze opnieuw te combineren kun je er jaren van genieten en toch trendy voor de dag komen.

 

Het beste nieuws? Statement sieraden zijn opvallend goedkoop mits je deze bestelt in de webshop. Kijk zelf naar de uitgebreide collectie.

https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/statement/