NZPFGA
Image default
Recreation / Travel

Stap uit uw standaardschoenen met Shoelia

Bij Shoelia vindt u de meest bijzondere schoenen om mee op te vallen. Niks saai of basic. Kenmerkend voor de schoenen van Shoelia is kleur, aparte printjes en bijzondere materialen. Naast dat deze schoenen simpelweg uniek zijn, zijn ze ook nog van uitstekende kwaliteit. De schoenen van Shoelia zijn namelijk allemaal handgemaakt en is dus geen één schoen echt hetzelfde. Wij verkopen het merk Pepe Milan maar ook schoenen op maat, waarbij u zelf schoenen kunt laten samenstellen en logo’s op uw schoenen kunt laten bedrukken. Onder ons assortiment vallen veterschoenen, speciale trouwschoenen, suède schoenen, pumps, stoffen schoenen, sneakers, schoenen van textiel of satijn, schoenen van kurk of (lak)leren schoenen. Ook als u naar modeadvies op zoek bent kunt u bij ons terecht. Vooral bij trouwschoenen is dat natuurlijk erg belangrijk. Om u uw ideale trouwschoenen te kunnen bieden zorgen wij dan ook voor deskundig en persoonlijk advies. Want u moet er natuurlijk op uw speciale dag op uw best uit zien. 

Naast schoenen ook accessoires bij Shoelia

Wij van Shoelia snappen het belang van de juiste accessoires om u nieuwe schoenen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Bij ons kunt u dus ook terecht voor een breed assortiment aan accessoires om uw outfit helemaal compleet te maken. Denk hierbij aan riemen, overhemden, pochetten, sokken en vlinderdassen. Ook is het natuurlijk belangrijk om uw schoenen goed te onderhouden. Wij bieden dan ook verzorgingsproducten voor uw schoenen zoals beschermende crèmes, sprays en schoenspanners van het merk Marla. Om u te helpen uw schoenen zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden zullen wij u uiteraard adviseren hoe deze producten het beste te gebruiken. 

Speciale acties en evenementen bij Shoelia

Wij van Shoelia vinden het leuk om onze klanten persoonlijk te ontmoeten. Hierom organiseren wij vaak leuke evenementen en acties waarbij onze klanten ook kans kunnen maken op leuke prijzen. Voorbeelden hiervan zijn facebookacties waar een paar schoenen gewonnen kunnen worden of een georganiseerde reis naar de fabriek van Pepe Milan in Spanje. Maar ook in onze winkel is vaak iets te beleven. Benieuwd? Neem dan een kijkje op onze site: https://www.shoelia.nl/