NZPFGA
Image default
Recreation / Travel

Schuifpuien

In het huis dat we onlangs hebben gekocht gaan we schuifpuien laten plaatsen. Het heeft meer dan twee jaar geduurd maar we hebben dan eindelijk een huis gevonden. Het is haast onmogelijk gebleken om in Nederland een huis te kunnen kopen in onze regio. Het zijn dan ook zeer frustrerende jaren geweest. Je loopt tegen tal van problemen aan wanneer je op zoek gaat naar een koopwoning. Allereerst is de financiering een probleem en is er weinig bewegingsruimte op dat gebied. De huizen die er zijn, zijn dan vaak te duur of niet naar smaak. Dan kan je ervoor kiezen om je zoektocht te staken. Wij hebben besloten om concessies te doen. Wellicht kunnen we een huis kopen dat niet geheel naar smaak is, maar waar we zelf de nodige aanpassingen kunnen doen. Zo stuitten we plotsklaps op een mooi huisje in het buitengebied. De locatie is werkelijk schitterend, alleen het huis zelf laat wat te wensen over. Met de nodige fantasie gaan we het echter omtoveren tot een klein paleisje. Het huis is, in deze staat ietwat te klein. Na in gesprek te zijn geweest met een architect, bleek dat we met een uitbouw, voorzien van schuifpuien het huisje kunnen transformeren. Met behulp van 3D technologie krijg je een zeer realistisch beeld van hoe het eruit gaat zien. Zowel van binnen als buiten ziet het er geweldig uit met schuifpuien.

Schuifpuien brengen licht

De schuifpuien gaan ontzettend veel licht binnen brengen. Dat geeft het huis een totaal andere belevingssfeer. Aangezien het huis in het buitengebied staat, gaan we dankzij de schuifpuien worden getrakteerd op prachtige vergezichten en zonsondergangen. De architect raadde ons aan om de firma Schipper uit Ede te benaderen. Schipper Ede schijnt een ware specialist te zijn op het gebied van schuifpuien.

Schipper Ede

Schipper Ede gaat de schuifpuien zelf maken en vervolgens ook installeren. We zijn op bezoek geweest in de showroom. Je merkt meteen dat je met vaklui te maken hebt. De architect heeft namelijk ook bij eerdere projecten al samengewerkt met Schipper Ede voor het plaatsen van Schuifpuien. Wil je meer weten over schuifpuien, bezoek dan de website van Schipper Ede, of neem vrijblijvend contact op.