NZPFGA
Image default
Recreation / Travel

Sapjes laten maken

Hou jij van een gezonde juices en wil jij dit delen met jouw gasten? Laat dan gezonde sapjes maken door Bar Company op jouw evenement.

Het gezonde alternatief aan drankjes op jouw evenement.

Wij van Bar Company hebben een passie voor het maken van gezonde drankjes. We hebben veel tijd besteed om een mooi assortiment aan sapjes op te stellen en deze recepten te perfectioneren. Hierdoor maken wij de lekkerste en meest gezonde sapjes van Nederland. Wij maken combinaties van verschillende groente, fruit en natuurlijke stoffen. Zelfs ingrediënten zoals andijvie of zoete stoofpeertjes maken wij een heerlijk sapje van. De verse sappen zorgen voor een vrolijke sfeer op jouw evenement. De sappen worden vaak gebruikt als welkomstdrankje of als gezond tussendoortje.

Wat zijn de voordelen van onze verse sapjes laten maken?

Het drinken van onze sappen is uiteraard gezond omdat het boordevol zit met vitaminen en mineralen. Deze vitaminen en mineralen zijn nodig voor het lichaam op optimaal te functioneren. Ook helpen deze vitaminen mee aan het verhogen van je weerstand waardoor je minder snel ziek wordt en een boost aan energie krijgt. Onze (slow)juicers zorgen ervoor dat de groenten en fruit op laag tempo gemalen worden waardoor er maar weinig warmte vrij komt. Dit zorgt er weer voor dat er weinig vitaminen verloren gaan. Dit is dus ook het verschil tussen sappen in de supermarkten en onze verse sappen. Sappen in de supermarkten zijn gepasteuriseerd, dit betekend dat ze verhit zijn om langer houdbaar te houden. In ruil daarvoor verdwijnt een groot deel van de vitaminen en smaakt het sap een stuk minder vers. Heb jij na het lezen van dit bericht nou ook zoveel zin gekregen in een lekker sapje, neem dan gerust een kijkje op onze website!