NZPFGA
Image default
Recreation

Onze gemodificeerde sinus omvormers

 

Een gemodificeerde omvormer of gemodificeerde sinus levert blokspanning. Deze soort omvormers worden gebruikt in caravans, campers, boten en in vrachtwagens. Het verschil met een zuivere sinus omvormer is dat er minder zuivere stroom uitkomt. Juist daarom is een gemodificeerde sinus alleen geschikt voor bovengenoemde apparaten. Voor het voeden van elektrische tandenborstels, koffiemachines, TL-balken en snelladers voor elektrische boormachines zijn ze minder geschikt, doordat hierdoor storingen kunnen optreden of een gebrom te horen is. Bij de grotere vervoermiddelen is dit niet het geval. Het voordeel? Gemodificeerde omvormers zijn voordeliger dan de zuivere variant. Een prima deal voor uw caravan, boot of vrachtwagen dus.

Gemodificeerde omvormer uitgelicht

Een voorbeeld van een gemodificeerde omvormer is die van 500W en 12 Volt. Deze is van het type PE12500. De effeciency is maar liefst 85 tot 90 procent. Daarbij is deze omvormer beveiligd tegen onder- en overvoltage. Met een continu vermogen van 500Watt en een ingebouwde ventilator kunt u deze omvormer dus vrijwel risicoloos gebruiken. Weet u wat zo handig is? Door een gewicht van zo’n 2 kilo is deze omvormer eenvoudig mee te nemen, in de camper bijvoorbeeld. Deze omvormer kenmerkt zich tevens door een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. De inverter heeft een softstart systeem, zodat verbruikers met hoge opstartstromen gewoon kunnen werken. Sluit u er een televisiescherm op aan? Dan kunt u rekenen op haarscherp beeld. De stand by modus zorgt ervoor dat er een energiebesparende stand inschakelt wanneer er even geen belasting aanwezig is.

Vraag het onze professionals

Wij begrijpen dat u direct de juiste gemodificeerde omvormer wilt aanschaffen. Ook is het begrijpelijk dat u niet direct weet welke voor uw doeleinden het beste is. Gelukkig zijn er daarom de specialisten van Rebatt. Zij kunnen u gegarandeerd verder helpen bij het vinden van de juiste gemodificeerde sinus. Ook kunnen ze u precies uitleggen waarom juist deze gemodificeerde omvormer bij uw wensen past. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt, wel zo’n fijn gevoel wanneer u met de gemodificeerde omvormer op reis wilt bijvoorbeeld. Door jarenlange ervaring zijn onze experts in staat altijd eerlijk en specialistisch advies te geven. Flexibiliteit, snelheid en kwaliteit staat bij Rebatt dan ook voorop.

Snelste levertijd en laagste prijs

Natuurlijk kunt u na het zien van ons aanbod telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan onze fysieke winkel. Deze is dagelijks van 9 tot 17 uur geopend. Daarnaast kunt u altijd gebruikmaken van onze 24/7 chatfunctie. Wanneer u bij Rebatt online bestelt, heeft u uw gemodificeerde sinus omvormer de volgende dag al in huis. Bij bestellingen boven de vijftig euro rekenen wij geen verzendkosten. Daarnaast garanderen wij u de laagste prijs. Wanneer u ergens anders een goedkopere variant ziet, geef het dan aan. Wij zorgen ervoor dat we onze prijs aanpassen!

https://www.rebatt.nl/