NZPFGA
Image default
Recreation / Travel

De mooiste leren tassen koop je bij MYOMY en Burkely!

Nederland heeft een aantal gave merken die de mooiste leren tassen maken. Neem nu bijvoorbeeld MYOMY en Burkely, twee merken van Nederlandse bodem waar een bijzonder verhaal achter zit en een collectie tassen hebben waar je helemaal hebberig van wordt! 

MYOMY 

MYOMY is een mooi fair trade merk dat sinds 2007 leren tassen, portemonnees en accessoires maakt van de beste kwaliteit leer. Waarschijnlijk ken je van dit merk de My Paper Bag al: een iconische leren tas, geïnspireerd op bruine papieren draagtasjes. Natuurlijk heeft MYOMY nog meer moois te bieden, zoals laptoptassen, rugzakken en schoudertasjes. Deze worden stuk voor stuk met de grootste zorg gemaakt in ateliers in India en Bangladesh, waar de ambachtslieden eerlijk betaald krijgen voor hun vakmanschap. Dit betekent dus dat je je geen zorgen hoeft te maken om schrijnende arbeidsomstandigheden, wat helaas wel vaak voorkomt als je kleding of tassen koopt die in goedkopere landen geproduceerd zijn. Een MYOMY tas is dus echt een tas waarmee je vol trots kunt lopen! 

Burkely 

Burkely is ontstaan uit het familiebedrijf Horsten Lederwaren dat al sinds 1944 bestaat. In 1988 wilde men een nieuw merk neerzetten dat praktische, kwalitatieve en stijlvolle leren tassen zou maken volgens de laatste trends en Burkely werd geboren. Werktassen, laptoptassen, shoppers, messenger bags: je kunt het zo gek niet bedenken of Burkely heeft het in zijn collectie. Burkely wil dat je een tas zo lang mogelijk bij je draagt, omdat het leer dan steeds mooier en persoonlijker wordt tijdens het gebruik ervan. Om deze reden zijn de designs van Burkely tijdloos en klassiek te noemen en wordt er veelal gebruik gemaakt van neutrale kleuren. Zo raak je dus het minst snel uitgekeken op je tas en heb je er het langst plezier van! Net als bij MYOMY worden de tassen van Burkely in India gemaakt, waar Burkely een duurzame relatie heeft met een aantal vaste ateliers. Een aantal keer per jaar bezoekt het Burkely team deze ateliers om er zeker van te zijn dat de werknemers goed behandeld worden, zodat jij zonder zorgen je Burkely tas kunt blijven dragen.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/merken/myomy/