De beste vliegers voor een dagje strand

Ga je lekker een dagje naar het strand? Dan moet je wel iets meenemen om een beetje lol te beleven. Hoe kun jij je strand dag het beste actief besteden? We geven je snel een paar korte tips zodat jij deze zomer nog lekker even een mooie dag tegoed hebt.

Surfen

Bij het strand en actief doen denk je misschien wel het eerste aan surfen. Niet zo gek, want surfen is een zeer populaire strandactiviteit. Heb je geen plank en ben je eigenlijk nog een beginner? Dan kun je vaak ook gewoon een surfplank huren bij een van de vele beach clubs in Nederland.

 

Kiten

Bij het stranddenk je natuurlijk aan kiten. Met een grote kite kun je achter een buggy hangen. Voor het strand kun je het beste een matrasvlieger hebben omdat je deze goed kunt gebruiken voor verschillende dingen. Zo kun je deze vliegers gebruiken om te powerkiten, maar je kunt er ook gewoon lekker even mee vliegeren met de kinderen als je een wat kleiner model hebt. Zo kun je er altijd mee uit de voeten en een top dag beleven.

 

Sporten

Wil echt sportief doen? Dan kun je ook gewoon gaan sporten op het strand! Niets is lekkerder dan je zelf even in het zweet werken, en wanneer je dit op het strand doen kun je gelijk een verfrissende duik nemen in de zee. Heerlijk toch!